Το γεγονός πως έχει μπάρμπα στην Κορώνη ανακάλυψε κοιτώντας παλιές οικογενειακές φωτογραφίες ο 26χρονος Ηλίας από τη Μεθώνη, σύμφωνα με πηγές από το στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής όταν ο 26χρονος, ξεφυλλίζοντας ένα άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες που βρήκε τυχαία στο σπίτι, πρόσεξε σε μια φωτογραφία ένα χοντρό αγοράκι να κάθεται στα πόδια του παππού του και να του τραβάει τα μαλλιά. Όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για τον θείο του, Σωτήρη, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας του ζει στην Κορώνη και δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την οικογένεια για χρόνια.

Κυριευμένος από περιέργεια, το επόμενο πρωί προτού το ρολόι δείξει έντεκα ο 26χρονος είχε ήδη επιβιβαστεί στο μηχανάκι του. Διένυσε τα 31 χιλιόμετρα της επαρχιακής οδού Κορώνης – Καμαρίας με μόλις μια στάση για καφέ και λίγο πριν το μεσημέρι χτυπούσε το κουδούνι του μπάρμπα του στην Κορώνη.

mparmpas

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 26χρονος υπάλληλος σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Μεθώνη πέρασε όλο το απόγευμα και το μεγαλύτερο μέρος του βραδιού στο σπίτι του μπάρμπα του, όμως δεν εξασφάλισε καμία υπόσχεση για διορισμό στο Δημόσιο, άδεια περιπτέρου ή κυλικείου λόγω αναπηρίας πολέμου, επιδότηση για νεανική επιχειρηματικότητα μέσω ΕΣΠΑ ή έστω μια μεσολάβηση για ευνοϊκή ρύθμιση χρεών από την εφορία.

«Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που έχασα μια ολόκληρη μέρα για να τρέχω μέχρι την Κορώνη» τόνισε ο Ηλίας μιλώντας στο «Κουλούρι». «Κάτσαμε, με κέρασε καφέ, φάγαμε και ήπιαμε αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή που ανέφερα με νόημα πόσο δύσκολο είναι να βγάλει κανείς άδεια για μπιτς μπαρ, νόμισα σαν να πήγε να πει κάτι αλλά αμέσως άλλαξε θέμα συζήτησης και με ρωτούσε τι κάνει η μάνα μου. Χαμένος κόπος».

πηγή